Perfecte datum om te vissen

Een van de belangrijkste informatie die een visser kent, wind, beweging van waterstromingen en maanaspecten hebben grote effecten.

1-bewegingsstromen

De stroming heeft invloed vanaf de plek die de jager heeft gekozen. De stilstaande stromingen duwen de vis van het ondiepe water naar de diepere gebieden, wat betekent dat het een ideale keuze is om met de boot te vissen. Sterke stromingen duwen vis, schaaldieren en andere mariene organismen van de diepte naar de kust, wat betekent dat ze niet geschikt zijn voor bootvissen, maar ideaal zijn om op het strand te vissen.

2-De gezichten van de maan

De aspecten van de Maan beïnvloeden zout water op verschillende manieren rechtstreeks, eerst voor waterstromingen, en ten tweede voor licht, wat de voedingspatronen van vissen beïnvloedt. Wanneer de maan nieuw of nieuw is, is de stroming sterker

3-Weer en atmosferische druk

Stabiele of hoge atmosferische druk betekent dat vissen actief zijn, maar wanneer ze vallen, worden de voedingspatronen beïnvloed en zult u niet vinden wat u vangt. Deskundigen adviseren de aanneming van de periode vóór de aankomst van een koud of warm luchtfront, en wanneer de atmosferische druk met een paar bewolking heel weinig begint af te nemen. Na het verdwijnen van welke luchtconditie dan ook, moeten vissen enige tijd wennen aan de nieuwe druk en warmte voordat ze terugkeren naar hun gebruikelijke voedselpatronen.

Categories: Vissen